Kontakt os på +45 29 91 55 99

Lokation Holbæk
Kundeservice Hjælp

Levering og Afhentning

Levering og Afhentning i Holbæk

Her kan du læse mere om, hvordan du kan afhente dine lejede produkter i Holbæk, eller få dem leveret til hoveddøren.

Afhentning i Holbæk - Primær

Vi forstår, at det kan være besværligt at skulle transportere store og tunge produkter til og fra vores udlejningssted i Holbæk. Derfor har vi gjort afhentningsprocessen så nem som muligt for dig. Når du har fundet dine ønskede produkter, beder vi dig om at tage kontakt til enten Jan eller Kim Kaiser, så vi kan aftale en bekvem afhentningstid for dig.

Vi vil gerne gøre opmærksom på, at afhentning i Holbæk er den primære måde at få dine produkter på. Dette er fordi det giver dig mulighed for at se og inspicere produkterne, inden du tager dem med hjem. Vi vil også gerne minde dig om, at du skal aflevere produkterne på samme adresse igen efter brug.

Afhentningsstedet er placeret på Tåstruphøj 9, Holbæk, 4300. Når du ankommer, vil vi med glæde hjælpe dig med at pakke produkterne forsvarligt, og svare på eventuelle spørgsmål, du måtte have.

Levering

Vi forstår, at der kan være tilfælde, hvor afhentning ikke er muligt, eller hvor det vil være mere bekvemt for dig at få dine produkter leveret. Hos Kaiserlej er vi altid villige til at overveje levering i særlige tilfælde.

Hvis du ønsker at få dine produkter leveret, beder vi dig om at tage kontakt til Jan eller Kim Kaiser, så vi kan drøfte mulighederne for levering. Vi vil gøre vores bedste for at finde en løsning, der passer til dine behov.

Ring eller skriv

Kontakt os

Kontakt os med henblik på udlejning af vores produkter. Benyt en af de nedenstående metoder, for at få fat på os. Tak for din interesse!

Kontakt os på telefon

Eller på email

kaiser@kaiserlej.dk